Ja tens l’armari a punt per l’estiu?

bermudas colors retoc bo baixa

L’ estiu ja està a tocar, la calor es nota amb força i el blau del cel i del mar ens criden recordant-nos que les vacances s’acosten. És una època de l’any en la que preferim anar còmodes i frescs, ja que ens molesta tota la roba que puguem portar de més. La moda casual i desenfadada, tot i que no té per què estar renyida amb l’estil i l’elegància, destrona la formalitat de la roba d’hivern. Les peces que més ens criden l’atenció són les camises de lli i cotó en tons clars, les bermudes estampades o texanes, els polos de colors vius i els mocassins o bambes blanques tipus tenis. Tot un encert!

look camisa lli baixa

bermudes taula retoc baixa

Moda de bany

Els banyadors són una altra peça clau de l’estiu. A John Berri en trobaràs de tots els colors i amb estampats diversos. N’hi ha per a tots els gustos! Alguns més clàssics i d’altres més atrevits. A més per cada banyador hi ha una samarreta de cotó bàsica que hi pot fer conjunt, de manera que pots trobar el total look de platja alhora.

bodego banyadors baixa

look banyadors baixa

Estiu a l’oficina

Un dels maldecaps dels homes a l’estiu és vestir adequadament per anar a la feina sense passar calor. Les camises de lli amb detalls a les mànigues ja pensats per apujar-les és una bona opció, també pots trobar pantalons xinos en teixits fins. Són opcions ideals!

xinos penjats

Els complements

Si durant tot l’any els complements són aquell petit detall que marca la diferencia en un bon look, a l’estiu encara tenen més importància. Com que portem menys peces de roba, els accessoris prenen una rellevància cabdal. Així doncs, gorres de tela, ulleres de Sòl, braçalets de cuir, rellotges lleugers, cinturons i fins i tot bosses o motxilles són el toc que et diferenciarà de la resta.

look safari complements

banyadors i complements baixa

Si et fa falta renovar l’armari, vine a John Berri i t’ajudarem a trobar allò que més t’agradi per gaudir d’un estiu perfecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *